Nega nog

Home

Nega nog

Nega nog ni le lepotni ritual, ampak je tudi skrb za zdrave noge in zdravo kožo. Z redno nego stopal odpravljamo posledice vsakodnevnih obremenitev nog in nepravilne obutve in vplivamo na dobro počutje celotnega telesa. Z nekaj pozornosti, skrbnosti in strokovnega znanja si omogočimo svež in lahkoten korak.

Pri pedikuri uporabljamo FOOTLOGIX materiale

Footlogix® prvi na svetu predstavlja izjemno linijo proizvodov PEDICEUTICAL® Mousse Foot Care – ki je izdelana na osnovi farmacevtskih učinkovin – plod razvoja, za katerim stoji Katharin von Gavel, prava pionirka in ena vodilnih strokovnjakinj v Severni Ameriki na področju nege stopal. Formule so izdelane na znanstveni osnovi, proizvodi iz linije revolucionarnih izdelkov Footlogix® Dermal Infusion Technology® pa omogočajo, da aktivne sestavine hitreje in globlje prodrejo v problematično kožo na stopalih. Rezultati so vidni že po nekaj dneh, pa naj bo to preprosta nega suhe kože ali pa sanacija resnejših težav, povezanih s sladkorno boleznijo. Klinično dokazano delovanje proizvodov Footlogix Pediceuticals® zagotavlja rešitve, ki jim zaupajo milijoni profesionalnih uporabnikov in njihovih strank po celem svetu!

S svojo inovativno formulo penaste strukture proizvodi Footlogix vaši koži zagotavljajo vrhunske sestavine, ki se v nekaj sekundah vpijejo v kožo. Vsaka formula je zasnovana za specifične potrebe kože, na površini kože pa ne pušča maščobne plasti. “Preprost nanos – hitro vpijanje”

Proizvode si lahko kupite tudi za domačo uporabo. Predvsem priporočamo:

  • peno za utrujene noge
  • vlažilno peno
  • peno za razpokane pete
  • peno za izredno suho kožo
  • tinkturo za glivice na nohtih