Masaže

Home

Masaža

KLASIČNA MASAŽA

Masaža spada med najstarejše in najpreprostejše načine zdravljenja. Je terapija, ki hkrati vpliva na telo in duha. Koristna je za vsa tkiva in organe in koristi vsem ljudem, ne glede na starost. Učinek masaže je odvisen od tehnike masiranja. Znano je da dotik pomirja in lajša bolečino, ob masaži se pa tudi sprostimo in dobimo nove zaloge energije.

Omenimo naj, da je pri nas možna tudi masaža v dvoje.

VAKUMSKA MASAŽA Z VENTUZAMI:

je starodavna oblika alternativne medicine. Povzroča lokalno stimulacijo prekrvavitve in pretok limfe iz zgornje ležečih tkiv, kar vpliva na krvne žile in posledično povečan dotok arterijske krvi v tkivo kože, ki proizvaja biološke aktivne substance ter s tem stimulira metabolične in regenerativne procese. Izboljša periferni krvni obtok, limfni obtok in zastalo tekočino, izboljšuje funkcijo tkiv, krepi odpornost… Respiracija in absorbcija kože na masiranem področju se izboljša, tako koža postane odpornejša, gladka in bolj elastična. Vakuumska masaža je prav posebna v tem, da z njo delujemo v nasprotni smeri kot pri klasični masaži, saj ne izvajamo pritiska, pač pa kožo in tkiva s pomočjo vakuuma privzdigujemo.

Za najučinkovitejše in dolgotrajne rezultate je smiselno prvih pet terapij izvajati zaporedoma vsak dan, nato dva dni presledka in zopet pet terapij vsak dan. Po največ 15 tovrstnih terapijah je potrebno narediti tri mesece presledka.

MEDENA MASAŽA:

Medena masaža je nega z edinstvenimi zdravilnimi učinki meda, ki hrani, obnavlja, čisti in vlaži kožo ter razstruplja telo. Med vsrka vase toksine, ogreje in sprosti mišice ter naredi kožo gladko, čvrsto in elastično. Masaža je primerna za vse tipe kože, še posebaj blagodejno pa deluje na suho, zrelo, utrujeno in slabo prekrvavljeno kožo.

ANTICELULITNA VAKUMSKA MASAŽA:

Z anticelulitno masažo izvajamo močno masažo podkožja, delujemo na maščevje in celulit, povečamo cirkulacijo v prizadetem predelu, odvajajo se strupi, izboljšuje se elastičnost tkiva. Že po prvi terapiji bo vaša koža dosti bolj prekrvavljena, sijoča, voljna, navlažena in gladka.